Umpah-Pah cantava tant malament que espantava els animals del bosc... Música i més

dijous, 6 de novembre del 2008

Duets

Ho reconec, he estat una bona temporada una mica gandul, des del mes de juliol que no hi havia activitat en el bloc. Tenia l'Umpahpah de vacances!
Però si això serveix per tornar amb energia, benvingut el "parón"...
Aquest article el dedicaré, no a un sol artista, sino a un seguit de duets que m'agraden. Deixo la llista oberta per recollir propostes i enganxar-les al bloc.





En primer lloc hi ha una parella de catalans, l'Adrià Puntí i la Maria del Mar Bonet cantant la cançó del primer "Mmmm quin fàstic, veecs que bo!". Crec que aquesta versió millora la original.
Després tenim una cançó clàssica, que cantaven en Peter Gabriel i la Kate Bush: "Don't give up". No sé si algú ho recorda, es passaven el videoclip abraçats donant voltes amb una posta de sol al darrera. La versió que poso però, també crec que millora la primera. La canten el Bono i l'Alicia Keys.
En tercer lloc, un altre clàssic, la cançó "Candy", cantada per Iggy Pop i Kate Pierson. Molt, molt bona. I la veu d'Iggy Pop impressionant.
I finalment, Lou Reed i The Killers cantant "Tranquilize", sense paraules. Cal sentir-la ...
...Espero comentaris i propostes.

5 comentaris:

Marta Cervera ha dit...

lluis!!!!!!!!que no puc escoltar la musica perque no puc veure el link, ho he provat amb el explorer i amb el mozilla, tens idea de perque potser?

Marta Cervera ha dit...

a veure si endevines qui soc...m'agrada la muntanya, la neu,em moro de calor al sol, tinc els ulls blaus i el encara que sembli malcarada...no ho soc!!!

Lluís ha dit...

Holaaaa! a la foto no t'assembles gaire però aquests ulls t'han delatat. Benvinguda i espero que em proposis algun duet!!
Per cert, crec que et falta l'Adobe flash player a l'ordenyador.
Copia aquestes paraules al google i ja et sortirà la pàgina per descarregar-te'l.
Salut i records per les terres del sud.

FerrerFalip ha dit...

Booons!!
A veure si se me n'acudeix algun i te'l passo...

MARmoTA ha dit...

Una proposta:
Sondre Lerche & Lillian Samdal
"Modern Nature"
Em sembla que t'agradarà.