Umpah-Pah cantava tant malament que espantava els animals del bosc... Música i més

dilluns, 3 de març del 2008

27/09/07 Police a l'Estadi olímpic de Barcelona

Inauguro aquest bloc amb un bon començament, el concert que Police va fer a Barcelona.
Un gran concert!

Sting, Andy Summers i Steward Copeland van tocar els temes de sempre amb versions lleugerament diferents, diguem-ne que actualitzades.
Els anys els hi han passat, però per millorar. La sorpresa agradable me la va donar sobre tot el bateria, l'Steward Copeland. Quina energia que té!
Coneixia més l'Sting amb els seus treballs en solitari i m'agrada tot el que ha fet, però l'Steward quasi no el coneixia i veure'l en directe va ser la os... !
Reconec que prefereixo els concerts més intimistes, amb poca gent, no m'agraden les masses, ni les cues, ni veure els artistes com formiguetes de lo lluny que estan; però em va agradar molt ser allà aquell dia.
Per cert, l'escenari diu molt en grans concerts. En aquest hi havia tres pantalles que d'aprop imagino que devien ser gegants però a l'alçada que estàvem, més o menys a mig camp, tenien la mida justa per veure els progressos dels artistes. Hi havia un càmera per a cad'un d'ells que els filmava constantment. Això amb un bon joc de llums ambientat segons cada cançó feien un espectacle complert.
Va ser un concert per a joves i per nostàlgics de la nostra quinta, que érem molts! Et podies trobar pares i fills junts gaudint de l'espectacle.
Posant "Police Barcelona" al Video Google o al You tube es poden trobar molts videos del concert. N'adjunto un qualsevol dels quins hi ha per veure l'ambient que hi havia.



La foto des de la grada me l'ha passat el Jesús, una perspectiva de l'espectacle ben diferent a la nostra des del mig del camp. Clica a sobre per veure-la ampliada.