Umpah-Pah cantava tant malament que espantava els animals del bosc... Música i més

divendres, 7 de març del 2008

Teatre. Ruddigore o la nissaga maleïda

Aquesta colla d'artistes joves, acabats de sortir del forn fan una interpretació boníssima. Qualificada com una opereta, o comèdia musical, fan de l'ambient del Versus Teatre el lloc idoni per la seva representació.
Si no heu esta mai al Versus Teatre us en faig cinc cèntims. És una sala petita, molt petita on hi caben màxim dos-centes persones assegudes en cadires. L'escenari queda al mig, entre dos grups de cadires a banda dreta i esquerra segons s'entra. La primera fila de cadires està a la mateixa alçada de l'escenari, per tant a tocar dels artistes, a partir d'aquí es van elevant les fileres posteriors.Decorat i vestuari són negres, no hi ha més color que el negre, inclòs les pomes en són. Amb això s'aconsegueix un ambient tètric i fantasmagòric.
Però lo negre de l'escenari no concordarà amb l'estil àgil i alegre que es veurà, i amb els somriures i les grans rialles que ens treuran els artises.
Anna Alborch, Lali Camps, Rubèn Montañá, Albert Mora, Toni Sans, Maria Santallusia i Francesc Mora, són els artistes de la Companyia EGOS teatre. Els dirigeix Joan Maria Segura, i s'envolten de més professionals que veureu detallats si cliqueu la foto superior.
Si teniu ocasió no us els perdeu.
A la foto hi ha els artistes durant la interpretació del taller "No hem vingut pas a fer-nos esbroncar".
En sortir del teatre vàrem passar entre els seus "grans veïns", el Teatre Nacional i l'Auditori però aquell dia no ens va delir d'entrar-hi ....